Czech Republic , Cinema Arsenal

Tomáš Bojar

Režie , Producent , Scénář , Námět , Střih , Kontaktní osoba

Filmografie

8. den války

2022, Střih

Zkouška umění

2022, Režie, Scénář

Mimořádná zpráva

2018, Producent, Scénář, Režie

Cinematerapie

2010, Scénář

FC Roma

2016, Režie, Scénář

Good Old Czechs

2022, Režie, Scénář

Letní hokej

2019, Kontaktní osoba, Režie, Producent, Scénář, Námět

Dálava

2019, Scénář

Česká RAPublika

2008, Scénář, Námět

Dva nula

2012, Producent, Scénář

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás