Jiří Konečný

Czech Republic , endorfilm

Jiří Konečný

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

Tady Havel, slyšíte mě?

2023, Kontaktní osoba, Producent

Všichni lidé budou bratři

2023, Kontaktní osoba, Producent

Horečka

2022, Kontaktní osoba

Hranice lásky

2022, Kontaktní osoba, Producent

Každá minuta života

2021, Kontaktní osoba, Producent

Atlas ptáků

2021, Producent

Trabantem tam a zase zpátky

2019, Kontaktní osoba, Producent

Staříci

2019, Kontaktní osoba, Producent

Ještě nekončíme

2019, Kontaktní osoba, Producent

Ztracený břeh

2019, Kontaktní osoba, Producent

Začít znovu

2019, Producent, Kontaktní osoba

Amnestie

2019, Kontaktní osoba, Producent

Všechno bude

2018, Kontaktní osoba, Producent

Out

2017, Producent

Pátá loď

2017, Producent

Zero

2015, Kontaktní osoba

Koza

2015, Producent

Rodinný film

2015, Producent

Stále spolu

2014, Producent

Otázky pana Lásky

2013, Producent

Až do města Aš

2012, Producent

Příliš mladá noc

2012, Producent, Kontaktní osoba

Divadlo Svoboda

2011, Producent

Nesvatbov

2010, Producent

Ocas ještěrky

2009, Producent

Přízrak svobody II

2009, Producent

Sestra

2008, Producent

Bye Bye Shanghai

2008, Producent

Ženy pro měny

2004, Producent

Radhošť

2002, Producent

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás