Evženie Brabcová

Střih

Filmografie

Bratříček Karel

2016, Střih

Dámy v bílém

2008, Střih

FC Roma

2016, Střih

Gottland

2014, Střih

Jenica a Perla

2015, Střih

Kytlice, Zimmer Frei

2012, Střih

Miri fajta

2020, Střih

Moje slunce Mad

2021, Střih

Nikdy nebylo líp

2006, Střih

Hledá se prezident

2013, Střih

Návrat Agnieszky H.

2014, Střih

Po dlouhé noci den

2011, Střih

Plán

2014, Střih

Mars

2018, Střih

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás