Anna Johnson Ryndová

Střih

Filmografie

Medvědí ostrovy

2010, Střih

Bille

2018, Střih

Slepý Gulliver

2016, Střih

Neklidná hranice

2018, Střih

Zlatý podraz

2018, Střih

Gyumri

2008, Střih

Půl čtvrté

2006, Střih

Králové Šumavy

2019, Střih

Zuza v zahradách

2022, Střih

Dům

2011, Střih

Poslední závod

2022, Střih

Rok před válkou

2021, Střih

Pouta

2010, Střih

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás