Vladimír Barák

Střih

Filmografie

Pelíšky

1999, Střih

Musíme si pomáhat

2000, Střih

Modelář

2020, Střih

Odpad město smrt

2012, Střih

Havel

2020, Střih

Domácí péče

2015, Střih

U mě dobrý

2008, Střih

Občanský průkaz

2010, Střih

Nevinnost

2011, Střih

Kawasakiho růže

2009, Střih

Jako nikdy

2013, Střih

Ztraceni v Mnichově

2015, Střih

El Paso

2009, Střih

Cesta z města

2000, Střih

Pupendo

2003, Střih

Nestyda

2008, Střih

Medvídek

2007, Střih

Bourák

2020, Střih

Svatá čtveřice

2012, Střih

Karamazovi

2008, Střih

Lichožrouti

2016, Střih

Učitelka

2016, Střih

Toman

2018, Střih

Zítra se bude...

2010, Střih

Horem pádem

2004, Střih

Z města cesta

2002, Střih

Želary

2003, Střih

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás