Bontonfilm Studios

Osoby

Ondřej Kulhánek

Producent, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

2021, Production Company

Hádkovi

2022, Production Company

K2 vlastní cestou

2020, Production Company

LOVEní

2019, Production Company

Matky

2021, Co-production Company

Střídavka

2022, Co-production Company

Tichý společník

2020, Co-production Company

Cesta domů

2021, Production Company

Slovo

2022, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás