Produkce Třeštíková

Osoby

Martin Černý

Czech Republic

Hana Třeštíková

Režie, Producent, Scénář, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Manželské etudy: Nová generace

2019, Production Company

Sbohem děcáku

2017, Production Company

Zkáza krásou

2016, Production Company

Bratříček Karel

2016, Production Company

Vojta Lavička: Nahoru a dolů

2013, Production Company

Život s Kašparem

2013, Production Company

DK

2013, World Sales, Production Company

Šmejdi

2013, Production Company

Občan K.

2012, Production Company

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás