Frame Films

Osoby

Hana Blaha Šilarová

Czech Republic

Jitka Kotrlová

Producent, Kontaktní osoba
Czech Republic

Zuzana Kučerová

Czech Republic

Filmografie

Mraveniště

2020, Production Company

Central Bus Station

2018, Production Company

Tmání

2022, Production Company

Budovatelé říše

2018, Co-production Company

Skutok sa stal

2019, Local Distributor, Co-production Company

Sněží!

2019, Production Company

Sovětský člověk

2021, Local Distributor, Co-production Company

Vyšetřovatel

2022, Local Distributor, Production Company

Kuciak: Vražda novináře

2022, Co-production Company

Kibera: Příběh slumu

2018, Production Company

Vlci na hranicích

2020, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás