Bohemia Motion Pictures

Osoby

Ester Honysová

Producent

Filmografie

Cirkus Maximum

2022, Local Distributor

Manžel na hodinu

2016, Local Distributor, Production Company

Důvěrný nepřítel

2018, Local Distributor, Production Company

Chlap na střídačku

2020, Local Distributor, Production Company

Karel Svoboda - Šťastná léta

2020, Local Distributor

Láska na špičkách

2021, Local Distributor, Production Company

Milada

2017, Local Distributor

Pat a Mat ve filmu

2016, Local Distributor

Princezna zakletá v čase

2020, Local Distributor

Román pro pokročilé

2019, Local Distributor

Špindl 2

2019, Local Distributor

Taxi 121

2016, Local Distributor

Když draka bolí hlava

2018, Local Distributor

Sedmero krkavců

2015, Local Distributor

Ženská pomsta

2020, Local Distributor

Ženy a život

2022, Local Distributor

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás