Artcam Films

Osoby

Artemio Benki

Režie, Producent, Scénář, Námět

Filmografie

107 matek

2021, Local Distributor

Nová šichta

2020, Local Distributor

A.B.C.D.T.O.P.O.L.

2002, Local Distributor

Aferim!

2015, Local Distributor

Archa pro Vojtu

2002, Local Distributor

Nepravděpodobná romance

2013, Local Distributor, Co-production Company

Krásné bytosti

2022, Local Distributor

Bratříček Karel

2016, Local Distributor

Sbohem děcáku

2017, Local Distributor

More Miko

2022, Local Distributor

Doba měděná

2011, Local Distributor

Nachové plachty

2001, Local Distributor

Danielův svět

2014, Local Distributor

Prach

2015, Local Distributor

Osmdesát dopisů

2011, Local Distributor

Pevnost

2012, Local Distributor

Gorbačov. Ráj

2020, Local Distributor

Půl čtvrté

2006, Local Distributor

Hoteliér

2013, Local Distributor

Děti

2014, Local Distributor

Chci tě, jestli to dokážeš

2019, Local Distributor

V tichu

2014, Local Distributor

Za soumraku

2020, Local Distributor

Marguerite

2015, Local Distributor

Nic proti ničemu

2011, Local Distributor

Síla

2021, Local Distributor

Návrat Agnieszky H.

2014, Local Distributor

Sestra

2008, Local Distributor

Sólo

2019, Local Distributor, Production Company

Velká noc

2013, Local Distributor

Humorista

2019, Local Distributor

Vlk z Královských Vinohrad

2016, Local Distributor

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás