H.C.E. Hollywood Classic Entertainment

Osoby

Igor Konyukov

Producent, Kontaktní osoba

Filmografie

Občan Havel přikuluje

2009, Local Distributor

Pusinky

2007, Local Distributor, Co-production Company

Oko ve zdi

2009, Local Distributor

Hodinový manžel

2014, Local Distributor, Production Company

Proměny

2009, Local Distributor

Kajínek

2010, Local Distributor, Production Company

O život

2008, Local Distributor

Sklapni a zastřel mě!

2005, Local Distributor

Oko nad Prahou

2010, Local Distributor

V peřině

2011, Local Distributor, Production Company

Kvaska

2007, Local Distributor

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás