Innogy

Filmografie

Anděl Páně 2

2016, Co-production Company

Po strništi bos

2017, Co-production Company

Modelář

2020, Co-production Company

Grand Prix

2022, Co-production Company

Srdce na dlani

2022, Co-production Company

K2 vlastní cestou

2020, Co-production Company

Křižáček

2017, Co-production Company

Po čem muži touží 2

2022, Co-production Company

Na střeše

2019, Co-production Company

Kvarteto

2017, Co-production Company

Poslední aristokratka

2019, Co-production Company

Čertí brko

2018, Co-production Company

Tajemství staré bambitky 2

2021, Co-production Company

Ten, kdo tě miloval

2018, Co-production Company

Nabarvené ptáče

2019, Co-production Company

Cesta domů

2021, Co-production Company

Zátopek

2021, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás