Ateliéry Bonton Zlín

Filmografie

Kousek nebe

2005, Co-production Company

Artuš, Merlin a Prchlíci

1995, Production Company

Vaterland - Lovecký deník

2004, Co-production Company

Hrubeš a Mareš jsou kamarádi do deště

2005, Co-production Company

Potkal jsem ho v zoo

1994, Production Company, World Sales

Mach, Šebestová a kouzelné sluchátko

2001, Production Company, World Sales

Vášnivý polibek

1995, Co-production Company

Requiem pro panenku

1992, World Sales

Rivers of Babylon

1998, Co-production Company

Slunce, seno, erotika

1991, World Sales

Tankový prapor

1991, Production Company, World Sales

Početí mého mladšího bratra

2000, Production Company

Nesmrtelná teta

1993, Production Company

Brak

2002, Production Company, World Sales

Válka barev

1995, World Sales

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás