8Heads Productions

Osoby

Julietta Sichel

Producent, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

8 hlav šílenství

2017, Production Company, Co-production Company

Zoufalky

2021, Co-production Company

Ministerstvo lásky

2016, Production Company, Co-production Company

Můj otec, špión

2019, Co-production Company

Sklep

2018, Production Company

Sibiřský deník

2016, Co-production Company

Smečka

2020, Production Company

Město na řece

2020, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás