8Heads Productions

Osoby

Rozálie Brožková

Czech Republic

Julietta Sichel

Producent, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Ice Break

2023, Production Company

Zoufalky

2021, Co-production Company

Město na řece

2020, Co-production Company

Smečka

2020, Production Company

Můj otec, špión

2019, Co-production Company

Sklep

2018, Production Company

8 hlav šílenství

2017, Production Company, Co-production Company

Sibiřský deník

2016, Co-production Company

Ministerstvo lásky

2016, Co-production Company, Production Company

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás