UPP

Osoby

Vít Komrzý

Producent, Kontaktní osoba

Filmografie

3 sezóny v pekle

2009, Co-production Company

Modrý tygr

2012, Co-production Company

Smradi

2002, Co-production Company

Krycí jméno Holec

2016, Co-production Company

Colette

2013, Co-production Company

Domestik

2018, Co-production Company

DonT Stop

2012, Co-production Company

Všechno bude fajn

2017, Co-production Company

Vaterland - Lovecký deník

2004, Co-production Company

Fimfárum z druhé kapsy

2006, Co-production Company

Grandhotel

2006, Co-production Company

Peklo s princeznou

2009, Co-production Company

Z pekla štěstí 2

2001, Co-production Company

Obsluhoval jsem anglického krále

2006, Co-production Company

Na půdě aneb Kdo má dneska narozeniny?

2009, Co-production Company

Jednotka intenzivního života

2021, Co-production Company

Lajka

2017, Co-production Company

O život

2008, Co-production Company

O rodičích a dětech

2008, Co-production Company

Pražský výběr - Symphony Bizarre

2021, Production Company

Hledá se prezident

2013, Co-production Company

Protektor

2009, Co-production Company

Přežít svůj život (teorie a praxe)

2010, Co-production Company

T.M.A.

2009, Co-production Company

Kovář z Podlesí

2013, Co-production Company

Sklep

2018, Co-production Company

The Sound Is Innocent

2019, Co-production Company

Viva video, video viva

2019, Production Company

Pouta

2010, Co-production Company

Vlk z Královských Vinohrad

2016, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás