Avion Film

Filmografie

Vše pro dobro světa a Nošovic

2011, Co-production Company

Oko ve zdi

2009, Co-production Company

František je děvkař

2008, Co-production Company

Tango s komáry

2009, Production Company

Mír s tuleni

2007, Co-production Company

Přízrak svobody II

2009, Production Company

Pravidla lži

2006, Co-production Company

Sestra

2008, Co-production Company

Hodinu nevíš

2009, Co-production Company

Yuma

2012, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás