Flamesite

Osoby

Kamil Kožíšek

Producent, Kontaktní osoba

Filmografie

Cirkus Maximum

2022, Co-production Company

Deníček moderního fotra

2021, Co-production Company

Život je život

2015, Production Company

Láska je láska

2012, Production Company, Co-production Company

Po čem muži touží 2

2022, Co-production Company

Ubal a zmiz

2021, Production Company

Zakletá jeskyně

2022, Co-production Company

Indián

2022, Production Company

Dvě nevěsty a jedna svatba

2018, Production Company

Věčně tvá nevěrná

2017, Production Company

Po čem muži touží

2018, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás