love.FRAME

Osoby

Vojtěch Frič

Producent, Střih
Czech Republic

Filmografie

Backstage

2018, Co-production Company

Prvok, Šampón, Tečka a Karel

2021, Production Company

Hádkovi

2022, Production Company

Prázdniny v Provence

2016, Production Company

Já, Olga Hepnarová

2016, Production Company, Co-production Company

Krásno

2014, Production Company

LOVEní

2019, Production Company

Tichý společník

2020, Co-production Company

Sněží!

2019, Co-production Company

Zakázané uvolnění

2014, Production Company

Slovo

2022, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás