Film & Sociologie

Osoby

Jarmila Poláková

Producent, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Občan Havel

2008, Production Company

Felvidék - Horní země

2014, Co-production Company

Zdola

2022, Co-production Company

Jak jsem se stala partyzánkou

2021, Co-production Company

Milujte své nepřátele

2005, Production Company

Okhwan na cestě za svobodou

2016, Co-production Company

Olga

2014, Production Company

Pasažéři

2018, Local Distributor, Production Company

Pouť krkonošská

2020, Local Distributor, Production Company

Hledači pevného bodu

2002, Production Company

Krátká dlouhá cesta

2009, Production Company

Včely letěly krásně

2009, Production Company

Husí kůže - Zimomriavky

2014, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás