sentimentalfilm

Osoby

Marek Urban

Producent
Slovakia

Filmografie

Domestik

2018, Co-production Company

Il Boemo

2022, Co-production Company

Koza

2015, Production Company

Nina

2017, Co-production Company

Staříci

2019, Co-production Company

Out

2017, Production Company

Milost

2018, Co-production Company

Služebníci

2020, Co-production Company

Sametoví teroristé

2013, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás