MasterFilm

Osoby

Jakub Mahler

Producent

Tomáš Michálek

Režie, Námět, Kontaktní osoba
Czech Republic

Dagmar Sedláčková

Czech Republic

Filmografie

Chata na prodej

2018, Production Company

Bille

2018, Co-production Company

Na krev

2020, Local Distributor, Production Company

Pohled motýla

2022, Co-production Company

Dluh

2019, Production Company

Plody mraků

2017, Production Company

Jaroslav Kučera Zblízka

2019, Production Company

Jaroslav Kučera Deník

2019, Production Company

Môj dedo spadol z Marsu

2019, Co-production Company

Rekonstrukce

2018, Production Company

Pérák

2016, Production Company

Česká cesta

2015, Production Company

Nebezpečný svět Rajka Dolečka

2015, Production Company

Dobrá smrt

2018, Co-production Company

Parádně pokecal

2014, Production Company

Vlk z Královských Vinohrad

2016, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás