Vladimír Smutný

Kamera

Filmografie

Po strništi bos

2017, Kamera

Betlémské světlo

2022, Kamera

Tmavomodrý svět

2001, Kamera

Decibely lásky

2016, Kamera

Discopříběh č. 2

1991, Kamera

Vratné lahve

2007, Kamera

Oko ve zdi

2009, Kamera

Poupata

2011, Kamera

Zlatý podraz

2018, Kamera

Král zlodějů

2004, Kamera

Kolja

1996, Kamera

Kuky se vrací

2010, Kamera

Lea

1997, Kamera

Všiváci

2014, Kamera

Ženy mého muže

2009, Kamera

Tátova volha

2018, Kamera

Mazaný Filip

2003, Kamera

Něžné vlny

2014, Kamera

Panství

1999, Kamera

Nabarvené ptáče

2019, Kamera

Tři bratři

2014, Kamera

Tobruk

2008, Kamera

Svatba upírů

1993, Kamera

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás