Czech Republic , Negativ

Petr Oukropec

Režie , Producent , Scénář , Kontaktní osoba

Filmografie

Tiché doteky

2019, Kontaktní osoba, Producent

Venkovský učitel

2008, Producent

Modrý tygr

2012, Režie, Producent, Scénář

Zoufalci

2009, Producent

Čtyři slunce

2012, Producent

Bába z ledu

2017, Producent

Ani ve snu!

2016, Režie, Producent

Indiánské léto

1995, Producent

Ivetka a hora

2008, Producent

Budiž světlo

2019, Kontaktní osoba, Producent

Láska shora

2002, Producent

Moje slunce Mad

2021, Producent

Národní třída

2019, Producent

Děti noci

2008, Producent

Dálava

2019, Producent, Kontaktní osoba

Moc

2023, Kontaktní osoba

Návrat idiota

1999, Producent

Šeptej

1996, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás