Negativ

Osoby

Kateřina Černá

Producent, Kontaktní osoba

Milan Kuchynka

Czech Republic

Petr Oukropec

Režie, Scénář
Czech Republic

Filmografie

Tiché doteky

2019, Production Company

Venkovský učitel

2008, Production Company

Strnadovi

2017, Production Company

Soukromý vesmír

2012, Production Company

Alois Nebel

2011, Production Company

Anny

2020, Production Company

Baťa, první globalista

2019, Production Company

Krásné bytosti

2022, Co-production Company

Milovaní

2011, Co-production Company

Modrý tygr

2012, Production Company

Občan Havel

2008, Co-production Company

Jak se vaří dějiny

2009, Co-production Company

Zoufalci

2009, Production Company, World Sales

Fair Play

2014, Production Company

Nevěrné hry

2003, Production Company, World Sales

Forman vs. Forman

2019, Production Company

Čtyři slunce

2012, Production Company

Domov

2008, Production Company

Mistři

2004, Production Company, World Sales

Bába z ledu

2017, Production Company

Ani ve snu!

2016, Production Company

Indiánské léto

1995, World Sales

Ivetka a hora

2008, Production Company

Je suis Karl

2021, Co-production Company

Cesta

2004, Production Company, World Sales

Katka

2010, Production Company, World Sales

King Skate

2018, Production Company

Kupředu levá, kupředu pravá

2006, Production Company

Budiž světlo

2019, Production Company

Láska shora

2002, Production Company

Mallory

2015, Production Company

Marcela

2007, Production Company

Mazel a tajemství lesa

2021, Co-production Company

Meky

2020, Production Company

Zázrak

2013, Co-production Company

Ženy mého muže

2009, Production Company

Moje slunce Mad

2021, Production Company

Národní třída

2019, Production Company

Děti noci

2008, Production Company, World Sales

Dálava

2019, Production Company

Hezké chvilky bez záruky

2006, Production Company

Polski film

2012, Production Company

Moc

2023, Co-production Company

Prezident Blaník

2018, Production Company

Hledá se prezident

2013, Production Company

Protektor

2009, Production Company, World Sales

René

2008, Production Company

René - Vězeň svobody

2021, Production Company

Návrat idiota

1999, Production Company

Služebníci

2020, Co-production Company

Národ sobě aneb České moře v osmnácti přílivech

2003, Local Distributor, Production Company, World Sales

Štěstí

2005, Production Company

Tantra

2011, Co-production Company, World Sales

Po dlouhé noci den

2011, Co-production Company

Mrtvý les a jiný bulšit

2000, Production Company

Mečiar

2017, Co-production Company

Mnich

2014, World Sales

Plán

2014, Production Company

Život podle Václava Havla

2014, Local Distributor, Production Company

Vítejte v KLDR!

2008, Production Company

Šeptej

1996, Production Company

Kdo je kdo v mykologii

2016, Production Company

Příběhy obyčejného šílenství

2005, Production Company

Rok ďábla

2002, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás