Czech Republic , Negativ

Milan Kuchynka

Producent

Filmografie

Modrý tygr

2012, Producent

Kanárek

1999, Producent

Mistři

2004, Producent

Polski film

2012, Producent

Prezident Blaník

2018, Producent

Protektor

2009, Producent

Tantra

2011, Producent

Plán

2014, Producent

Vítejte v KLDR!

2008, Producent

Kdo je kdo v mykologii

2016, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás