Eva Holubová

Hrají

Filmografie

Střídavka

2022, Hrají

Cesta domů

2021, Hrají

Teroristka

2019, Hrají

Ten, kdo tě miloval

2018, Hrají

Tátova volha

2018, Hrají

Manžel na hodinu

2016, Hrají

Hodinový manžel

2014, Hrají

Cesta do lesa

2012, Hrají

Odcházení

2011, Hrají

Autopohádky

2011, Hrají

Líbáš jako Bůh

2009, Hrají

Operace Dunaj

2009, Hrají

Gympl

2007, Hrají

Skřítek

2005, Hrají

Čert ví proč

2003, Hrají

Mazaný Filip

2003, Hrají

Pupendo

2003, Hrají

Z města cesta

2002, Hrají

Waterloo po česku

2002, Hrají

Cesta z města

2000, Hrají

Ene Bene

2000, Hrají

Anděl Exit

2000, Hrají

Hanele

1999, Hrají

Pelíšky

1999, Hrají

Čas dluhů

1998, Hrají

Knoflíkáři

1997, Hrají

Requiem pro panenku

1992, Hrají

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás