Czech Republic , První veřejnoprávní

Čestmír Kopecký

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

Černobílá v barvě

1999, Producent

Nuda v Brně

2003, Producent

Knoflíkáři

1997, Producent

Kanárek

1999, Producent

Česká soda

1998, Producent

…ani smrt nebere

1996, Producent

Všechno bude fajn

2017, Kontaktní osoba, Producent

Od višní do višní

2011, Producent

Odpad město smrt

2012, Producent

Co chytneš v žitě

1998, Producent

…a bude hůř

2007, Producent

Kuličky

2008, Producent

Marian

1996, Producent

Mňága - Happy End

1996, Producent

Žiletky

1994, Producent

1996, Producent

Kamenný most

1996, Producent

Sluneční stát

2005, Producent

Babička

2009, Producent

Hastrman

2018, Kontaktní osoba, Producent

Karamazovi

2008, Producent

Cesta pustým lesem

1997, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás