První veřejnoprávní

Osoby

Čestmír Kopecký

Producent, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Nuda v Brně

2003, Production Company

Všechno bude fajn

2017, Production Company

Od višní do višní

2011, Production Company

Odpad město smrt

2012, Production Company

…a bude hůř

2007, Production Company

Karel Reisz - Ten filmový život

2012, Co-production Company

Kuličky

2008, Production Company

Sluneční stát

2005, Production Company

Babička

2009, Production Company

Hastrman

2018, Production Company

Karamazovi

2008, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás