Verbascum Imago

Richard Němec

Producent , Kamera , Kontaktní osoba

Filmografie

Cesta vzhůru

2015, Producent

Čtyři dohody

2013, Kamera, Kontaktní osoba, Producent

Umanutá

2012, Kontaktní osoba, Producent

Vierka

2005, Producent

Chačipe

2005, Producent

Čert ví proč

2003, Producent

Nachové plachty

2001, Producent

Bitva o život

2000, Producent

Co chytneš v žitě

1998, Producent

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás