Kristýna Michálek Květová

Czech Republic , Cinémotif Films

Kristýna Michálek Květová

Producent , Hrají , Kontaktní osoba

Filmografie

Světloplachost

2023, Producent

Návštěvníci

2022, Producent, Kontaktní osoba

Arvéd

2022, Kontaktní osoba, Producent

Ztraceni v ráji

2021, Kontaktní osoba, Producent

The Sound Is Innocent

2019, Producent

Road-Movie

2015, Kontaktní osoba, Producent

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás