Cinémotif Films

Osoby

Tomáš Michálek

Režie, Producent, Námět, Kontaktní osoba
Czech Republic

Kristýna Michálek Květová

Hrají
Czech Republic

Martina Netíková

Czech Republic

Filmografie

Světloplachost

2023, Production Company

Návštěvníci

2022, Local Distributor, Production Company

Rituály

2022, Production Company

Zlý časy

2022, Co-production Company

Arvéd

2022, Production Company

Ztraceni v ráji

2021, Production Company

The Sound Is Innocent

2019, Production Company, Local Distributor

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás