Czech Republic , Univerzita Tomáše Bati - Fakulta multimediálních komunikací

Lukáš Gregor

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

Probouzeč

2017, Kontaktní osoba, Producent

Pod mrakem

2018, Kontaktní osoba, Producent

Lístek

2020, Producent

Zvuky spoza lúky

2020, Producent

Co medvědi rádi

2015, Kontaktní osoba, Producent

Domek

2016, Kontaktní osoba, Producent

Poslední spravedlivý

2014, Kontaktní osoba, Producent

Jedlíci brambor

2014, Kontaktní osoba, Producent

Skála z písku

2014, Kontaktní osoba, Producent

Co se stalo v ZOO

2015, Kontaktní osoba, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás