Univerzita Tomáše Bati - Fakulta multimediálních komunikací

Osoby

Lukáš Gregor

Producent, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Probouzeč

2017, Production Company

Batalives: Baťovské životy

2017, Co-production Company

Pod mrakem

2018, Production Company

Lístek

2020, Production Company

Zvuky spoza lúky

2020, Production Company

Co medvědi rádi

2015, Production Company

Domek

2016, Production Company

Poslední spravedlivý

2014, Production Company

Jedlíci brambor

2014, Production Company

Skála z písku

2014, Production Company

Co se stalo v ZOO

2015, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás