Alois Fišárek

Střih

Filmografie

Kousek nebe

2005, Střih

Akumulátor 1

1994, Střih

Po strništi bos

2017, Střih

Bestiář

2007, Střih

Po hlavě do prdele

2006, Střih

Kanárek

1999, Střih

Blízko nebe

2005, Střih

Klauni

2013, Střih

Kruté radosti

2003, Střih

Tmavomodrý svět

2001, Střih

Mrtvej brouk

1998, Střih

Vratné lahve

2007, Střih

Líbánky

2013, Střih

V zahradě

1995, Střih

Jménem krále

2009, Střih

Kolja

1996, Střih

Kuky se vrací

2010, Střih

Krajina mého srdce

2004, Střih

Láska je láska

2012, Střih

Marcela

2007, Střih

Marian

1996, Střih

Chvilky

2018, Střih

Tango s komáry

2009, Střih

Tatínek

2004, Střih

Fotograf

2015, Střih

Post coitum

2004, Střih

Malé oslavy

2008, Střih

Konfident

2012, Střih

Zatracení

2002, Střih

Panství

1999, Střih

Jízda

1994, Střih

Cesta pustým lesem

1997, Střih

Slovo

2022, Střih

Tři bratři

2014, Střih

Křídla Vánoc

2013, Střih

Ženská na vrcholu

2019, Střih

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás