Boris Machytka

Scénář , Námět , Střih

Filmografie

Zejtra napořád

2014, Střih

Bluesman

2019, Scénář, Střih, Námět

Bolero

2004, Střih

Kytice

2000, Střih

Anglické jahody

2008, Střih

Ostrov

2023, Střih

Král Ubu

1996, Střih

Doblba!

2005, Střih

Žiletky

1994, Střih

Musím tě svést

2002, Střih

1996, Střih

Bábovky

2020, Střih

Pohádky pro Emu

2016, Střih

O perlové panně

1997, Střih

Oběti a vrazi

2000, Střih

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás