Jiří Klenka

Zvuk

Filmografie

Anděl Páně

2005, Zvuk

Bestiář

2007, Zvuk

Kytice

2000, Zvuk

Buko

2022, Zvuk

Decibely lásky

2016, Zvuk

Pusinky

2007, Zvuk

Ene Bene

2000, Zvuk

Lesní chodci

2003, Zvuk

Máj

2008, Zvuk

Milada

2017, Zvuk

Zázrak

2021, Zvuk

Román pro muže

2010, Zvuk

Jedině Tereza

2021, Zvuk

Fotograf

2015, Zvuk

Post coitum

2004, Zvuk

Stínohra

2022, Zvuk

Výlet

2002, Zvuk

Někde je líp

2003, Zvuk

Tacho

2010, Zvuk

Bourák

2020, Zvuk

Město

2021, Zvuk

Přes hranici

2020, Zvuk

3Bobule

2020, Zvuk

V peřině

2011, Zvuk

Pražské orgie

2019, Zvuk

Sedmero krkavců

2015, Zvuk

Učitelka

2016, Zvuk

Toman

2018, Zvuk

Neznámý

2020, Zvuk

Ležáky 42

2010, Zvuk

Křídla Vánoc

2013, Zvuk

Želary

2003, Zvuk

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás