Hypermarket Film

Vít Klusák

Režie , Producent , Scénář , Námět , Kamera , Střih

Filmografie

Hranice Evropy

2024, Producent

Velké nic

2023, Režie, Producent, Scénář, Kamera

13 minut

2021, Režie, Producent, Scénář, Námět

Vojna Ztohoven

2020, Producent

Jak Bůh hledal Karla

2020, Režie, Scénář, Kamera

V síti

2020, Režie, Producent, Scénář, Střih, Námět

Svět podle Daliborka

2017, Režie, Producent, Scénář, Námět

Pára nad řekou

2015, Producent

Češi proti Čechům

2015, Producent

Dobrý řidič Smetana

2013, Režie, Producent, Scénář, Kamera, Střih

Kytlice, Zimmer Frei

2012, Producent

Vězení umění

2012, Producent

Nic proti ničemu

2011, Producent

Doba měděná

2011, Producent

Vše pro dobro světa a Nošovic

2011, Režie, Producent, Scénář

For Semafor

2010, Producent

Český mír

2010, Producent, Scénář, Kamera, Střih, Režie

Auto*Mat

2009, Kamera

Setkat se s filmem

2006, Producent

Český sen

2004, Režie, Producent, Scénář, Kamera, Námět

A.B.C.D.T.O.P.O.L.

2002, Kamera

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás