Jana Vlčková

Střih

Filmografie

Příliš mladá noc

2012, Střih

Auto*Mat

2009, Střih

Chata na prodej

2018, Střih

Atlas ptáků

2021, Střih

De Potentia Dei

2016, Střih

Rodinný film

2015, Střih

Špína

2017, Střih

Nadohled

2011, Střih

Nesvatbov

2010, Střih

Kauza Cervanová

2013, Střih

Nic proti ničemu

2011, Střih

Staříci

2019, Střih

O slušnosti

2012, Střih

13 minut

2021, Střih

Síla

2021, Střih

Místa

2014, Střih

Pára nad řekou

2015, Střih

Hra o kámen

2012, Střih

Pupek nebe

2012, Střih

Až přijde válka

2018, Střih

Všechno bude

2018, Střih

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás