Petr Čtvrtníček

Režie , Hrají , Scénář

Filmografie

Poslední plavky

2007, Hrají

Řachanda

2016, Hrají

Česká soda

1998, Režie, Scénář, Hrají

Dvojníci

2016, Hrají

Experti

2006, Hrají

Děda

2016, Hrají

Lajka

2017, Hrají

Cesta z města

2000, Hrají

Doblba!

2005, Hrají

Mazaný Filip

2003, Hrají

Pohádky pro Emu

2016, Hrají

Nenasytná Tiffany

2015, Hrají

Strašidla

2016, Hrají

Z města cesta

2002, Hrají

Wilsonov

2015, Hrají

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás