Czech Republic , Mimesis Film

Jan Macola

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

Všechno dobře dopadne

2022, Producent

Amerika

2022, Kontaktní osoba

Zpověď zapomenutého

2015, Producent

Fibonacci

2020, Producent

Nebe

2021, Producent

Il Boemo

2022, Kontaktní osoba, Producent

V Mosulu

2018, Producent

Na sever

2015, Kontaktní osoba, Producent

Skokan

2017, Producent

Il Palazzo

2021, Kontaktní osoba

Cesta ven

2014, Producent

V Kyjevě se nestřílí

2020, Kontaktní osoba, Producent

Nikdy nejsme sami

2016, Kontaktní osoba, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás