Fog'n'Desire Films , KFS Production

Michal Kollár

Režie , Producent , Scénář , Střih , Kontaktní osoba

Filmografie

Villa Lucia

2023, Režie, Producent, Scénář, Střih

Chvilky

2018, Producent

Rudý kapitán

2016, Producent, Scénář, Režie

Červený pavouk

2015, Kontaktní osoba

Líbánky

2013, Producent

Klauni

2013, Producent

Dům

2011, Producent

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás