Czech Republic , Bionaut

Vratislav Šlajer

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

Auto*Mat

2009, Producent

Medvědí ostrovy

2010, Producent

Silný kafe

2004, Producent

Hurá na borůvky!

2017, Producent

Boylesque

2022, Producent

Smradi

2002, Producent

Hry prachu

2002, Producent

Králové Šumavy

2019, Kontaktní osoba, Producent

Místa

2014, Producent

Hrana zlomu

2021, Producent

Pátrání po Ester

2005, Producent

Žralok v hlavě

2005, Producent

Zdroj

2005, Producent

My 2

2014, Producent

Vendeta

2011, Producent

Houslový rytíř

2006, Producent

Pouta

2010, Producent

Kdopak by se vlka bál

2008, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás