Bionaut

Osoby

Jakub Košťál

Czech Republic

Bára Příkaská

Czech Republic

Vratislav Šlajer

Producent, Kontaktní osoba
Czech Republic

Filmografie

Auto*Mat

2009, Production Company

Medvědí ostrovy

2010, Production Company

Silný kafe

2004, Production Company

Hurá na borůvky!

2017, Production Company

Boylesque

2022, Production Company

Smradi

2002, Production Company

Doktor Martin: Záhada v Beskydech

2018, Production Company

Hry prachu

2002, Production Company

Králové Šumavy

2019, Production Company

Jsme si o smrt blíž

2020, Production Company

Místa

2014, Production Company

PSH Nekonečný příběh

2022, Production Company

Hrana zlomu

2021, Production Company

V běhu

2021, Co-production Company

Pátrání po Ester

2005, Production Company

Sentiment

2003, Co-production Company

Žralok v hlavě

2005, Production Company

Shoky & Morthy: Poslední velká akce

2021, Production Company

Zdroj

2005, Local Distributor, Production Company

My 2

2014, Production Company

Vendeta

2011, Production Company

Houslový rytíř

2006, Production Company

Pouta

2010, Production Company

Kdopak by se vlka bál

2008, Production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás