MagnusFilm , Tomáš Magnusek

Tomáš Magnusek

Režie , Producent , Hrají , Scénář , Střih , Kontaktní osoba

Filmografie

Bastardi: Reparát

2023, Režie, Producent, Scénář, Hrají, Kontaktní osoba

Kluci z hor

2018, Kontaktní osoba, Režie, Producent, Hrají

Modelky s.r.o.

2014, Režie, Producent, Hrají

Jedlíci aneb Sto kilo lásky

2013, Režie, Producent, Hrají

Obchodníci

2013, Producent

Školní výlet

2012, Producent, Scénář

Bastardi 3

2012, Producent, Scénář, Střih, Hrají, Režie

Bastardi 2

2011, Scénář, Hrají

Bastardi

2010, Producent, Scénář, Hrají

Pamětnice

2009, Producent, Scénář, Hrají

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás