MagnusFilm

Osoby

Tomáš Magnusek

Režie, Producent, Hrají, Scénář, Střih, Kontaktní osoba

Filmografie

Bastardi 2

2011, Co-production Company

Bastardi 3

2012, Local Distributor, Production Company

Tajemství pouze služební

2016, Production Company

Obchodníci

2013, Production Company, Local Distributor

Šťastná

2014, Local Distributor

Jedlíci aneb Sto kilo lásky

2013, Local Distributor, Production Company

Kluci z hor

2018, Production Company

Modelky s.r.o.

2014, Local Distributor, Production Company

Školní výlet

2012, Production Company

Maturita

2013, Local Distributor

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás