Evolution Films

Pavel Berčík

Producent , Námět , Kontaktní osoba

Filmografie

Amundsen

2019, Kontaktní osoba

Červená

2017, Kontaktní osoba, Producent

Česká pivní válka

2014, Producent, Námět

Psí láska

2020, Kontaktní osoba, Producent

Dračí princezna

2020, Kontaktní osoba

Mrtvá trať

2011, Producent

Magický hlas rebelky

2014, Producent

Poslední aristokratka

2019, Producent

Věra 68

2012, Kontaktní osoba, Producent

Hodinářův učeň

2019, Kontaktní osoba, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás