Evolution Films

Pavel Berčík

Producent , Námět , Kontaktní osoba

Filmografie

Dračí princezna

2020, Kontaktní osoba

Psí láska

2020, Kontaktní osoba, Producent

Hodinářův učeň

2019, Kontaktní osoba, Producent

Poslední aristokratka

2019, Producent

Amundsen

2019, Kontaktní osoba

Červená

2017, Producent, Kontaktní osoba

Magický hlas rebelky

2014, Producent

Česká pivní válka

2014, Producent, Námět

Věra 68

2012, Kontaktní osoba, Producent

Nový život

2012, Kontaktní osoba, Producent

Mrtvá trať

2011, Producent

Usnula jsem

2009, Kontaktní osoba, Producent

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás