Evolution Films

Osoby

Pavel Berčík

Producent, Námět, Kontaktní osoba

Ondřej Zima

Czech Republic

Filmografie

Amerika

2015, Production Company

Velká premiéra

2022, Production Company

Červená

2017, Production Company

Česká pivní válka

2014, Production Company

Detektiv Down

2013, Co-production Company

Psí láska

2020, Production Company

DonT Stop

2012, Production Company

Dračí princezna

2020, Co-production Company

Filmová lázeň

2015, Production Company

František je děvkař

2008, Production Company

Mrtvá trať

2011, Production Company

Magický hlas rebelky

2014, Production Company

Díra u Hanušovic

2014, Production Company

Parking

2019, Co-production Company

Kvarteto

2017, Production Company

Šiška Deluxe

2015, Co-production Company

Zpráva

2020, Co-production Company

Ghetto jménem Baluty

2008, Co-production Company

Poslední aristokratka

2019, Production Company

TvMiniUni: Zloděj otázek

2019, Production Company

Universum Brdečka

2017, Production Company

Věra 68

2012, Production Company

Hodinářův učeň

2019, Production Company

Yuma

2012, Co-production Company

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás