Ondřej Zima

Czech Republic , Evolution Films , FILM KOLEKTIV , OFFSIDE MEN

Ondřej Zima

Producent , Kontaktní osoba

Filmografie

Amerika

2015, Producent

Velká premiéra

2022, Producent

DonT Stop

2012, Producent

Chyby

2021, Kontaktní osoba, Producent

Filmová lázeň

2015, Producent

František je děvkař

2008, Producent

Grand Prix

2022, Kontaktní osoba, Producent

Sami doma

2022, Producent

Díra u Hanušovic

2014, Producent

Parking

2019, Kontaktní osoba

Kvarteto

2017, Producent

Zpráva

2020, Kontaktní osoba

Ghetto jménem Baluty

2008, Producent

Poslední aristokratka

2019, Kontaktní osoba, Producent

Kobry a užovky

2015, Producent

Marťanské lodě

2021, Kontaktní osoba, Producent

Universum Brdečka

2017, Producent

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás