Zuzana Piussi

Režie , Scénář , Námět , Kamera , Střih , Zvuk

Filmografie

Zešílet

2022, Režie, Námět

Očista

2021, Kamera, Režie, Scénář

Univerzity a svoboda

2019, Režie, Scénář, Kamera, Střih

Ukradený stát

2019, Režie, Scénář, Námět

Obléhání města

2019, Režie, Scénář, Kamera, Střih, Námět

Selský rozum

2017, Střih, Zvuk, Námět, Režie, Scénář, Kamera

Český Alláh

2017, Režie, Scénář, Kamera

Těžká volba

2016, Režie, Scénář

Babička

2009, Režie, Scénář, Kamera

Czech Film Center
oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

 

Kontaktujte nás