Zuzana Piussi

Režie , Scénář , Námět , Kamera , Střih , Zvuk

Filmografie

Český Alláh

2017, Režie, Scénář, Kamera

Těžká volba

2016, Režie, Scénář

Očista

2021, Režie, Scénář, Kamera

Selský rozum

2017, Režie, Scénář, Kamera, Střih, Zvuk, Námět

Babička

2009, Režie, Scénář, Kamera

Obléhání města

2019, Kamera, Střih, Námět, Režie, Scénář

Ukradený stát

2019, Režie, Scénář, Námět

Zešílet

2022, Režie, Námět

Univerzity a svoboda

2019, Režie, Scénář, Kamera, Střih

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás