Jan Richtr

Zvuk , Hudba

Filmografie

Český Alláh

2017, Zvuk

Danielův svět

2014, Zvuk

De Potentia Dei

2016, Zvuk

Dluh

2019, Zvuk

Těžká volba

2016, Zvuk

DK

2013, Zvuk

Prach

2015, Zvuk

Plody mraků

2017, Hudba, Zvuk

Ztraceni v ráji

2021, Zvuk

O slušnosti

2012, Zvuk

Očista

2021, Zvuk

Out

2017, Zvuk

Závod ke dnu

2011, Zvuk

Mnich

2014, Zvuk

Ukradený stát

2019, Zvuk

Zešílet

2022, Zvuk

Návštěvníci

2022, Zvuk

Pračka

2020, Zvuk

Czech Film Center

oddělení Státního fondu kinematografie pro propagaci české kinematografie v zahraničí

Email: info@filmcenter.cz

Kontaktujte nás